Dovela LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Seka Aleksić se prepolovila, a isključila iz ishrane samo jednu grupu NAMIRNICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 08:20

Dovela LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Seka Aleksić se prepolovila, a isključila iz ishrane samo jednu grupu NAMIRNICA

Isključila je iz ishrane jednu grupu NAMIRNICA

Radio-televizija Srbije i Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS) zajednički organizuju 5. Sabor narodne muzike Srbije. Ovog puta takmičiće se čak 32 kompozicije.

Seka Aleksić je ovogodišnja dobitnica Estradno-muzičke nagrade Srbije koju dodeljuje SEMUS.

Popularna pevačica je za ovu priliku odabrala posebnu odevnu kombinaciju. Tirkizno plavu dugu haljinu, kombinovanu sa providnocrnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rukavicama i crnim čokerom oko vrata. Ova kreacija je istakla Sekine atribute, a više o njenom stajlingu pogledajte OVDE.

Za pevačicu je i prošla godina bila i više nego uspešna! Osim što je obradovala svoje fanove novim albumom „Bioskop“, Seka je najavila rad na novim pesmama.

Pevačica, koja je će kraj ove godine proslaviti radno, kada se osvrne iza sebe, ne krije da je zadovoljna mnogim promenama koje je uvela u svoj život. Ponajviše, što je uspela da svoju liniju dovede do savršenstva.

– Ne jedem slatikiše, jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Tada planiram da se najedem kao čovek. Veljko je veoma srećan što sam smršala jer je uvek govorio da je šteta da ovako lepa žena bude debela – iskrena je pevačica.

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Veljko bolje kuva od mene

Iako ume da spremi svako tradicionalno srpsko jelo, Seka kaže da je njen suprug Veljko ipak maher za gurmanluke.

– Veljko je bolji u kuhinji od mene i pravi najbolje burgere. One masne, savršene, što curne niz usta. Inače, Veljko i ja nikada nismo imali kuvaricu jer možemo sve sami da napravimo. Jedino što imamo je dadilja jer nam je neophodna pomoć oko dece – iskrena je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.