Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2023, 12:38

Devojčicu Romkinju vršnjaci ponižavali u Vrbasu, Seka Aleksić i Vladimir Štimac odlučili da pomognu

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Vladimir Štimac reagovao je na vest koja je šokirala Srbiju, o diskriminaciji devojčice romskog porekla iz Vrbasa.
Njoj su vršnjaci u jednoj školi u Vrbasu doneli bakarnu žicu kako bi je ismevali.








View this post on Instagram
















>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)


Vrlo brzo se Seka Aleksić ponudila da ode sa devojčicom na matursko veče, a sada se tim povodom oglasio i Vladimir Štimac.
– Video sam da Seka Aleksić hoće da ide na maturu sa devojčicom koja je onako bezdušno ponižena. Sram vas bilo da vas bilo. Evo ja ću da joj kupim haljinu i cipele za tu maturu. Molim vas javite broj – napisao je Štimac, a onda nastavio:
Video sam da Seka Aleksic @poslednjilet hoce da ide na maturu sa devojcicom koja je onako bezdusno ponizena, sram vas bilo da vas bilo. Evo ja cu da kupim haljinu i cipele za tu maturu.
Molim vas javite broj.
Izvinite jel je ovako javno. Ali jednostavno me je pogodila prica u…
— Vladimir Stimac (@stimac15) May 22, 2023

– Izvinite što moram ovako javno. Ali jednostavno me je pogodila priča u srce. Molim vas još jednom pomozite mi da nađem kontakt od te porodice, da detetu ulepšamo malo. Ne mislim da ljudi ne mogu da kupe daleko od toga. Hvala vam unapred – napisao je Štimac.
Vladimir Štimac donirao Srbiji 5 respiratora i 1.000 testova na koronavirus
Izvor: Kurir

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.