Izvor: Press, 30.Avg.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dari su pokazali snimke iz vremena kada se družila sa Sekom, a njena reakcija je ŠOKIRALA SVE!

Poznato je da Seka Aleksić i Dara Bubamara ne razgovaraju od početka godine, otkako su obe zakazale termine za koncerte u skoro istom vremenskom periodu.
Dara se naljutila na koleginicu i ne želi da razgovara sa njom, dok je Seka izjavila da nema potrebe za ljutnjom jer su istu tu “Arenu” zakazali i pevači poput Saše Matića.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dara tera po svome, te je u emisiji “Glamur specijal” na pitanje voditelja kratko odgovorila:
“Volela bih da mi je ne spominješ”, rekla je pevačica.
U jednom delu emisije Dari je prikazan deo iz “Grandove” emisije gde imitira Lepu Brenu, a preko puta nje je sedela Seka koja je glumila voditeljku.

Njih dve su se sjajno zabavljale, a na dok je gledala snimak, Dara nije mogla da sakrije izraz svog lica, te se odjednom uozbiljila.
Da li je Dara zaista toliko ljuta na Seku da ne želi da joj vidi ni lik ili se kaje što njih dve više nisu prisne?
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.