Daj pare, ili ćeš imati problema sa Zemuncima: Brat Seke Aleksić uhapšen zbog reketiranja POSLASTIČARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Daj pare, ili ćeš imati problema sa Zemuncima": Brat Seke Aleksić uhapšen zbog reketiranja POSLASTIČARA

Rođeni brat poznate pevačice Seke Aleksić, Nedžad Ramić, uhapšen je zbog sumnje da je pokušavao da iznudi 2.000 evra od vlasnika poslastičarnice u Staroj Pazovi.

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je Nedžada Ramića (41) zbog sumnje da je izvršio krivično delo iznuda. Ramić je inače, brat poznate pevačice Seke Aleksić.

Sumnja se da je on u više navrata dolazio u jednu uslužnu radnju u Staroj pazovi i od vlasnika, uz pretnje, zahtevao isplatu 2.000 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prilikom hapšenja kod osumnjičenog Ramića je pronađena novčanica od 500 evra. Kako se saznaje, on je vlasniku lokala rekao da mora da mu da novac inače će imati "ozbiljnih problema".

- Ako mi ne daš pare, imaćeš problem sa kriminalcima, i to sa zemunskim klanom - rekao je ramić vlasniku, saznaje se iz izvora bliskih istrazi.

On je, kako se saznaje, više puuta od vlasnika poslastičarnice pokušavao da izvuče novac, pa ga je ovaj prijavio policiji. Ramić je potom upao u zamku i vlasnik mu je dao pretnjama iznuđeni novac.

- Sekin brat uzeo je novac koji je bio obložen i ubrzo je uhapšen. Bio je iznenađen kada je video inspektore koji mu prilaze i stavljaju lisice. Nije se opirao hapšenju - dodaje izvor.

Seka Aleksić se oglasila ovim povodom.

- Odrastao čovek 42 godine sam bira svoje društvo i odgovara za svoje postupke! Ja s tim apsolutno nemam ništa i sve što uradi radi sebi - rekla je pevačica.

A post shared by Ramic Nedzad Kinez (@ramicnedzadkinez) on May 23, 2019 at 2:33pm PDT

Nedžad je pevačici Seki Aleksić brat po majci, a sa folk zvezodm je u odličnim odnosima.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ODALA GA OBELEŽENA NOVČANICA OD 500 EVRA Brat Seke Aleksić vlasniku poslastičarnice pretio ZEMUNSKIM KLANOM, a sada mu preti do 8 godina robije

Izvor: Blic, 13.Jun.2019, 11:42

Rođeni brat poznate pevačice Seke Aleksić, Nedžad Ramić (41), uhapšen je juče zbog sumnje da je pokušavao da iznudi 2.000 evra od vlasnika poslastičarnice u Staroj Pazovi i to tako što mu je pretio da će mu "poslati zemunce".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.