DRUGO STANJE NIJE BOLEST! Trudna Seka Aleksić OTKRILA - OVO više ne sme da RADI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGO STANJE NIJE BOLEST! Trudna Seka Aleksić OTKRILA - OVO više ne sme da RADI!

Sve je rekla.

Seka Aleksić je, kao što je već poznato, ponovo u drugom stanju.

Podsetimo, nakon sina Jakova, pevačica i njen suprug Veljko Piljikić ponovo će dobiti dečaka, a, kao što su već otkrili, on će biti nazvan Isak.

U poslednjem intervjuu, Seka je otkrila da se stariji sin veoma raduje bratu.

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Aug 26, 2019 at 2:07pm PDT

- On se mnogo raduje. Stalno ljubi i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mazi moj stomak. Čeka brata nestrpljivo - izjavila je za Hello Aleksićeva, dodajući:

- Prilično sam aktivna trudnica, jer smatram da drugo stanje nije bolest. Ukoliko žena nema komplikacija, treba normalno da živi. Najlepše se osećam kada nešto radim. Jedino trenutno ne treniram - priznala je pevačica koja je, pre trudnoće, bila i te kako posvećena vežbanju kako bi telo održavala u top-formi.

NAKON IZBACIVANJA ĐURIŠIĆKE: Član žirija Zvezda Granda progovorio o SVAĐI sa Anom Bekutom! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.