DRASTIČNA PROMENA: Ovakvu Seku sigurno niste očekivali! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRASTIČNA PROMENA: Ovakvu Seku sigurno niste očekivali! (FOTO)

Pevačica ofarbala kosu i postala plavuša

Pevačica Seka Aleksić prešla je u plavuše! Naime, Seka je dugu kosu iznenada ofarbala, ali nije rekla razlog transformacije.

Iako pevačica voli da eksperimentiše sa izgledom, te često menja dužinu, stil, ali i boju kose, izgleda da je poželela da se vrati u dane kada je snimila veliki hit “Aspirin.”

Foto: Facebook/ Seka Aleksic

Kako vam se sviđa Sekina promena?

(A. Č.)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) OVO NISTE OČEKIVALI: Seka Aleksić promenila boju kose!

Izvor: Press, 30.Avg.2014, 11:35

Naime, Seka je prešla u plavuše! Ili se, bolje rečeno, vratila... Poznato je da pevačica voli da eksperimentiše sa svojom kosom, te je često menjala kako frizure, tako i boju kose. Ovoga puta ona se vratila u dane kada je snimila svoj veliki hit "Aspirin", pa joj želimo da joj nova boja kose...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.