Bio je verenik Seke Aleksić, a nakon toga je smuvao Anabelu! Evo kako danas izgleda Mladen Radulović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 12:06

Bio je verenik Seke Aleksić, a nakon toga je smuvao Anabelu! Evo kako danas izgleda Mladen Radulović!

Bio je učesnik rijalitija, a cela nacija je pratila njegovu vezu pred kamerama Velikog brata!

Maneken Mladen Radulović važio je za ozbiljnog zavodnika na domaćoj estradi.

Taj epitet dobio je nakon veza sa dve veoma popularne pevačice - Sekom Aleksić, a potom i sa Anabelom Atijas sa kojom je u romansu uplovio nakon zajedničkog učešća u rijalitiju "Veliki brat".

Aleksićeva je bila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radulovićem u vezi tri pune godine nakon zajedničke saradnje u jednom od njenih spotova. Zbog zgodnog manekena Seka je razmišljala o braku tada, a njihova veza bila je krunisana čak i veridbom.

Mladen Radulović i Seka Aleksić... pic.twitter.com/BNA0S3I0VY

— Kraljica splavova (@KSplavova) April 30, 2021

Nakon raskida, Seka i Mladen su isticali da su ostali u dobrim odnosima, kao i da su se do poslednjem trenutka borili za svoju ljubav.

Nedugo nakon raskida sa pevačicom Mladen je postao učesnik rijalitija "VIP Veliki brat", a pred budnim okom javnosti on se tada smuvao sa Anabelom.

Mladen Radulović i Anabela Atijas... pic.twitter.com/ovoUOr8JhC

— Kraljica splavova (@KSplavova) April 30, 2021

Romansa zgodnog manekena i pevačice potrajala je godinu dana, a u brzo nakon toga Mladen je otišao daleko od Srbije i od tada mu se u javnosti gubi svaki trag.

Mladen danas živi i radi u Americi, a sudeći po fotografijama koje postavlja na Instagram, dosta se promenio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.