AU, KAKVA PROMENA! Seka Aleksić više nije brineta! U ovom izdanju je DO SADA NISTE VIDELI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 14:49

AU, KAKVA PROMENA! Seka Aleksić više nije brineta! U ovom izdanju je DO SADA NISTE VIDELI (FOTO)

Lepo joj stoji.

Pevačica Seka Aleksić važi za jednu od najpoznatijih pevačica sa naše javne scene, a da voli da eksperimentiše sa svojim izgledom, svedoci smo svih ovih godina.

Do sada smo imali priliku da je gledamo u različitim stilskim izdanjima. Pevačica je često menjala frizure, kao i boju kose, ali već nekoliko godina je brineta, pa smo se svi na to navikli.

Posle duzeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremena sminka i frizura 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 . . . . . #makeup @makeupbyjjavorac #hair @royalhair_marin #hairstyle @slavisa.jungic.9

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Aug 14, 2020 at 12:53pm PDT

Međutim danas je Seka obavestila pratioce na Instagramu da je ipak napravila promenu.

Objavila je fotografiju kako hrani svog mlađeg sina, a mi smo primetili da je pevačica promenila boju kose u, ni manje ni više nego crvenu.

BONUS VIDEO: (VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.