A OD SINA - DIJAMANTI! Seka Aleksić otkrila detalje velikog slavlja: Veljko me je iznenadio u ponoć!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 07:48

A OD SINA - DIJAMANTI! Seka Aleksić otkrila detalje velikog slavlja: "Veljko me je iznenadio u ponoć!"

Pevačica je blistala dok je u rukama držala priznanje!

Seka Aleksić je ovogodišnja dobitnica Estradno-muzičke nagrade Srbije koju dodeljuje Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije. SEMUS već 33 godine za redom zastupa interese umetnika.

Seki je ova nagrada uručena na petom Saboru narodne muzike Srbije, koji je počeo sinoć, od strane predsednika Saveza Dragiše Golubovića.

Pevačica, koja je pred ekipom portala Srbija Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blistala u tirkizno-plavoj haljini nije skrivala zadovoljstvo dok je pozirala sa nagradom u rukama.

- Počastvovana sam, već sam rekla da je to jedna ozbiljna i velika odgovornost kada dobijete ovakvu nagradu. Takva nagrada od muzičkog udruženja, zaista sam presrećna - rekla je pevačica, a potom i priznala da i njoj, kao i većini ljudi uvek nešto malo za sreću fali.

- Nikad nisam zadovoljna. Fali uvek malo. Emotivno, duhovno sam zadovoljna sa sobom i svojim životom, ali sa kilogramima nikad.

Pevačica se osvrnula i na to što je nedavno proslavila rođendan, te istakla da je sebi poželela zdravlje, ali i da žene budu snažne i da nijedna više ne dozvoli da neko digne ruku na nju.

Njen suprug Veljko je čuva kao malo vode na dlanu, što svi znaju, pa joj je priredio iznenađenje.

- Veljko me je iznenadio tačno u ponoć, kupio mi je cipele. On zna šta ja volim. Od sinova sam dobila ogrlicu i minđuše, bižuterija, a moj sin je vikao: "Mama, kupio sam ti dijamante" - rekla je Seka, pa se osvrnula na to da li su koleginice ljubomorne na njen skladan brak.

- Što da budu ljubomorne, pa treba da se ugledaju. Ja sam se kroz život vodila time da ne budem ljubomorna na koleginice, već da budem bolja od nje ili da joj se barem približim u tom nekom smislu. Ali nikako ljubomorno, nego poučno. Veljko i ja se ne svađamo previše, ali postoje nesuglasice, no mi smo normalni ljudi, nema toga da ne pričamo deset dana - rekla nam je Seka.

Detalje ovog razgovora možete poslušati u prilogu ispod.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.