Izvor: Press, 12.Okt.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara potpuno šokirala svojom iskrenom izjavom, a onda Seki Aleksić uputila žestoku poruku!

Pevačica Dara Bubamara dobro je poznata po skandaloznim izjavama. Pevačica ne krije da je u vezi ali što se tiče kreveta ističe da je dobra, ali da se za to moraju pitati njeni bivši momci.
“Znaš onu pesmu “Volim sve što vole mladi”… Odlično pevam, a još bolja sam u krevetu, ali je bolje da to pitate moje bivše. Čim sam s nekim bila, znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da sam dobijala i komplimente”, rekla je Dara.
Pevačica je u opakoj svađi sa koleginicom Sekom Aleksić koja je zakazala solistički koncert nedelju dana pre Dare, iako je pevačica svoju kampanju počela mnogo ranije.
Kako Dara sada kaže, Seka je u njenom životu precrtana za ceo život.
“Ne, nikad u životu i ne želim ni da je spominjem”, rekla je Dara.
Na pitanje šta bi bilo kad bi se Seka pokajala i izvinila, Dara je žestoko odgovorila:
“Ma kakvi, zaboravila sam na nju. Precrtala sam je za ceo život!”
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.