Izvor: Novine novosadske, 26.Jul.2012, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za decu iz SOS sela 25 mobilnih telefona

Predstavnici kompanije “Samsung Elektroniks” i učesnici “Trke nade”, u kojoj je do sada prikupljeno oko dva miliona dinara pomoći SOS Dečijim selima, posetili su SOS Dečije selo u Sremskoj Kamenici i štićenicima te ustanove poklonili 25 mobilnih telefona, saopštio je “Samsung”.
“Ovom posetom želeli smo da pružimo dodatnu podršku deci iz SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici”, istakla je menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << za marketinške komunikacije u kompaniji “Samsung elektroniks adriatik”Ana Bajović i najavila da će ta kompanija i posle završetka akcije “Trke nade” nastaviti da posećuje SOS Dečija sela u Srbiji i sarađuje sa takvim ustanovama.
Predstavnici te kompanije ponovo će posetiti SOS Dečija sela u Sremskoj Kamenici i Kraljevu i uručiti im sredstva koja su prikupljena u humanitarnoj akciji.
Izvor: Tanjug/RTV

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.