ZNATNO JEFTINIJI: Novi Samsungov model biće cenovno ispod konkurencije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNATNO JEFTINIJI: Novi Samsungov model biće cenovno ispod konkurencije

Ovo su lepe vesti...

Kompanija Samsung već radi na novom sklopivom smartpfonu koji će biti predstavljen u februaru, a koji će biti mnogo jeftiniji od modela Fold.

#Samsung’s next foldable device will have a clamshell form factor, the clamshell will have a fairly small cover display with limited interactivity meant primarily for notifications, they could also release a direct predecessor to the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << current Fold #GalaxyFold2 aka “Bloom” pic.twitter.com/8Ppbcqiahq

— TechWithAaron #TeamGalaxyFold #TeamiPhone11ProMax (@TechWithAaronHD) November 21, 2019

Izvori bliski Samsungu su za The Korea Herald rekli da će smartpfon imati šarku sličnu onoj koju poseduje nedavno predstavljeni Motorola Razr, a cena će iznositi 845 dolara. To znači da će biti značajno povoljniji od Folda, koji košta 1.980 dolara.

Novi smartphone će se pojaviti početkom naredne godine, najverovatnije u februaru, uz novi flagship Galaxy S11 koji će koštati oko 1.000 dolara.

Špekuliše se da će imati 6,7-inčni ekran i lep dizajn. Samsung navodno radi i na još jednom sklopivom smartpfonu koji će biti naslednik modela Fold.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.