Vlasnici Ajfona biće LJUBOMORNI! Samsung Galaksi ima NOVI EKRAN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 15:26

Vlasnici Ajfona biće LJUBOMORNI! Samsung Galaksi ima NOVI EKRAN (VIDEO)

Kamera je "skrivena" ispod pokretnog kućišta.

Samsungovi inženjeri vredno rade na novom, futurističkom dizajnu mobilnog telefona. Poslednje vesti, zasnovane na patentu iz oktobra meseca, ukazuju na displej koji okružuje čitav uređaj.

Dokumentaciju na 70 strana prvo je otkrio portal LetsGoDigital, zaslužan za interesantan video-koncept. Kamera je “skrivena” ispod pokretnog kućišta i sve vreme detektuje okruženje. Jedan od njenih zadataka je da prati situaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktivirajući pravi displej.

Novom tehnologijom, popularni korejski proizvođač konkuriše kompanijama Oppo i LG i njihovim “roletna” telefonima, o kojima je Objektiv već pisao. U narednom prilogu, saznaćete više detalja.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.