Više Samsung tableta i ultrabook uređaja

Izvor: ITsvet.com, 24.Jan.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više Samsung tableta i ultrabook uređaja

Samsung Electronic planira da predstavi 7, 8 i 10.1“ tablete kao i seriju ultrabook modela u toku 2013. godine, optimizujući uspeh koji je kompanija ostvarila prodajom smart telefona. Tako bi 7“ i 10.1“ tableti trebali da se pojave u okviru prodajnih kanala u toku prve polovine 2013. godine sa ciljem izbegavanja direktne konkurentnosti u odnosu na Apple uređaje koji se procenjuje da će se pojaviti u toku druge polovine godine. Pored 7“ modela koji će biti u opsegu cena od$149-199, Samsung razmatra i 8“ uređaj koji će biti u opsegu cena od $249-299 sa ciljem popunjavanja praznog prostora između 7“ tableta i najjeftinijeg iPad Mini modela koji košta $329.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Apple HDTV i dalje stiže ove godine

Izvor: ITsvet.com, 25.Jan.2013, 12:03

Apple i dalje radi na tome da predstavi TV uređaj ove godine, navodi Gene Munster, analitičar Piper Jaffray. On navodi da Apple pokušava da reši dva problema koji trenutno postoje a vezani su za ovaj projekat. Prvi problem vezuje se za potrebu obezbeđivanja boljeg daljinskog upravljača dok je drugi...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.