Izvor: B92, 16.Okt.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video prikazuje otpakivanje Samsung Galaxy Rounda

Na YouTubeu se pojavio video koji prikazuje otpakivanje novog Samsungovog modela sa zakrivljenim ekranom pod imenom Galaxy Round.

Video ga takođe poredi sa modelom Galaxy Note III i prikazuje nam uklonivu bateriju novog uređaja koja nije zaobljena, ali je duža i nešto uža od većine drugih baterija na tržištu.

Samsung GALAXY ROUND poseduje ful HD Super AMOLED displej od 5.7 inča, njegova debljina je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 7.9mm a težina 154g.

Novi smartfon pokreće 2.3GHz MSM 8974 quad core procesor a dolazi i sa 3GB RAM-a kao i 32GB prostora za skladištenje podataka koji može biti proširen microSD karticom.

Saznajte više o ovom modelu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.