VEĆ SU PRODALI GOMILU: Samsungov savitljivi telefon prodat u preko MILION kopija

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEĆ SU PRODALI GOMILU: Samsungov savitljivi telefon prodat u preko MILION kopija

Ne treba zaboraviti da je u pitanju prvi uređaj takvog tipa ikada, koji je pokrenuo celu novu kategoriju proizvoda...

Prvi telefon sa ekranom na preklop koji se pojavio na svetskom tržištu - Samsung Galaxi Fold, prošao je put do prvog prikazivanja u februaru i prvih najava prodaje, preko povlačenja na doradu zbog određnih nedostataka, do konačnog puštanja u prodaju u septembru.

1 million sales for Galaxy foldhttps://t.co/1g3ayGNF2P #Samsung #GalaxyFold >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #techcrunch pic.twitter.com/MlWpMPA6Vg

— Issa Lamun (@IssaLamun) December 13, 2019

Od tada do danas, Samsung je uspeo da premaši brojku od milion prodatih uređaja.

To, u današnje vreme, možda i ne zvuči kao velika brojka, ali ne treba zaboraviti da je u pitanju prvi uređaj takvog tipa ikada, koji je pokrenuo celu novu kategoriju proizvoda.

Takođe, reč je od jednom prilično skupom telefonu, koji se prodaje po ceni od 1.980 dolara.

I pored svega toga, milion ljudi se odlučilo da kupi ovaj donekle eksperimentalni pametni telefon, što samo može da znači da ćemo u budućnosti moći da očekujemo još ovakvih telefona od različitih proizvođača.

Samsung je od prodaje ovog modela za samo tri meseca zaradio oko dve milijarde dolara, što uopšte nije za potcenivanje.

Za svog "preklopnika" Samsung ima velike planove, pa očekuje da će u 2020. godine prodati šest miliona Galaxy Fold telefona.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.