Ultimativni zvuk za svakoga!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 21.Jun.2023, 18:00

Ultimativni zvuk za svakoga!

Bilo da se radi o slušanju vaše omiljene muzike ili jednostavnom ugađanju sebi, Galaxy Buds2 Pro nudi ultimativni zvuk za svakoga. Uvođenjem novog poboljšanog ambijentalnog zvuka (Ambient Sound), Samsung kontinuirano pomaže onima koji imaju teškoće sa sluhom da bolje uživaju u zvukovima koji ih okružuju.
Činimo tehnologiju dostupnijom i inkluzivnijom
Prethodno dostupna na tri nivoa prilagođavanja, ažurirana Ambient Sound funkcija, koja korisnicima daje mogućnost da slušaju i budu svesni svoje okoline, sada dodaje dva dodatna nivoa, nudeći pet stepena pojačavanja i pružajući prednosti poboljšanog sluha za još više korisnika.

Kako bi se procenila efikasnost funkcije, kliničko ispitivanje sprovela je Laboratorija za slušne aparate i istraživanje starenja Univerziteta u Iowi. Njihovo istraživanje je zaključilo da Galaxy Buds2 Pro značajno poboljšavaju percepciju govora kod osoba sa blagim do umerenim gubitkom sluha. Slično ispitivanje koje je proveo Samsung Medical Center takođe je pokazalo da bi Galaxy Buds2 Pro mogao biti efikasan alat za pomoć osobama sa blagim do umerenim gubitkom sluha da bolje komuniciraju na tihom mestu.
Audio prilagođavanje (Audio Customization) dovodimo na novi nivo
Uz ovu poboljšanu funkciju, korisnici Galaxy Buds2 Pro takođe mogu fino podesiti svoje postavke ambijentalnog zvuka za razne potrebe. Korisnici mogu podesiti glasnoću s ljeve i desne strane, kao i prilagoditi svoj raspon tonova ambijentalnog zvuka od tihog do čistog u pet različitih stepena. Osim toga, ambijentalni zvuk može se prilagoditi uhu korisnika putem značajke Adapt Ambient Sound, što omogućuje još veću jasnoću u pomaganju korisnicima da bolje čuju svet oko sebe.
“Uzbuđeni smo što smo korisnicima predstavili novu poboljšanu funkciju pristupačnosti Galaxy Buds2 Pro”, rekao je Han-gil Moon, Master i Rukovodilac Advanced Audio Lab-a, MX Business u kompaniji Samsung Electronics. “Samsung će nastaviti da radi kako bi pomogao svakom korisniku da doživi najbolji mogući zvuk bilo kada i bilo gde sa svojim Galaxy Buds2 Pro.”
Dostupnost

Poboljšana Ambient Sound funkcija postepeno će se objavljivati ​​na Galaxy Buds2 Pro putem ažuriranja softvera u narednim nedeljama. Funkcija je već dostupna na našem tržištu i pozivamo vas da je isprobate.
The post Ultimativni zvuk za svakoga! appeared first on Tech X Lifestyle: Svet u kom životni stil kreira tehnologiju!.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.