Izvor: Tech-Lifestyle.com, 01.Okt.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEST: Samsung Galaxy Note 8 – Demonstracija sile

Pametni telefoni iz serije Galaxy Note tokom poslednjih nekoliko godina postali su neka vrsta Samsungovog benčmarka, proizvodi koji nude apsolutno najbolja savremena rešenja iz domena mobilnih tehnologija. Najvažnije razlike u odnosu na seriju Galaxy S, koju i danas neki pogrešno smatraju perjanicom Samsungove ponude, su veći ekran i specijalizovana S-Pen olovka kao element upravljačkog interfejsa. Doduše, u poslednje vreme, tačnije od modela S6 Edge+ Koreanci dodatno fragmentišu i S seriju, nudeći više varijanti telefona sa različitom veličinom ekrana, smanjujući tako jaz između S i Note uređaja.
Svakako ne treba zaboraviti ni ozbiljan udarac koji je Note porodica pretrpela zbog loše rešenog napajanja u modelu Note 7, zbog koga bi mnogi proizvođači verovatno bacili peškir u ring i napustili razvoj brenda. Ipak, Samsung je mogao da računa na armiju lojalista koja je Note 8 prosto razgrabila još u pretprodaji, potvrđujući da za ovaj brend nema nikakvih egzistencijalnih pretnji. To je svakako dobra vest, budući da nam novi Note donosi pregršt lepih iznenađenja.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.