Samsungovi inženjeri se nadaju da će do 2015. biti pronađena svrha novih opcija na Galaxy S4

Izvor: Njuz.net, 15.Mar.2013, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsungovi inženjeri se nadaju da će do 2015. biti pronađena svrha novih opcija na Galaxy S4

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Samsungov tim će raditi na pronalasku situacija u kojoj su potrebne sve nove opcije telefona


NJUJORK, 15. mart 2013, (Njuz) – Kreatori novog modela Samsungovog mobilnog telefona Galaxy S4, koji je juče predstavljen u Njujorku, nadaju da će do 2015. biti smišljene i situacije u kojima bi nove opcije mogle da se koriste.
Kako prenose svetski mediji, inženjeri novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << modela Galaxy S4 su u telefon smestili ogroman broj opcija koje za sada nemaju nikakvu primenu u stvarnom životu.
- U isto vreme možete da četujete dok vas prednja kamera snima, a da zadnja kamera sve vreme snima ono što se nalazi iza telefona, i da sve to momentalno vidite na ekranu. Istraživanja su pokazala da za sada ne postoji nijedna životna situacija u kojoj je ovo potrebno – kaže jedan od dizajnera novog Samsungovog čeda, koji ne gubi nadu da će se u mesecima pred nama to promeniti – I to nije sve, ako gledate film i skrenete pogled, telefon to prepoznaje i automatski stiska pauzu, što je super ako niste još u potpunosti ovladali tehnikom stiskanja dugmeta za pauzu – dodaje on.
Neke od opcija na čiji razvoj je Samsung potrošio milijarde dolara, a od kojih za sada nema mnogo koristi jesu i mogućnost da više ljudi na jednom mestu bežično povežu svoje telefone koji time postaju zvučnici. Samsung tvrdi da će se „ostali putnici u autobusu sigurno vremenom navići na ovaj novitet“. Dalje, tu je i mogućnost da skrolujete dokumente bez dodirivanja ekrana, a računa se da će prizor nekoga ko to radi negde oko 2016. prestati da deluje potpuno kretenski.
Ovakav pomak u tehnologiji se nije desio još od nastanka QR koda, tvrde u Samsungu i najavljuju da se nadaju da će uskoro provaliti kako da telefon ima „normalno trajanje baterije.“
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.