Samsung zvanično predstavio Galaxy S8

Izvor: N1 televizija, 29.Mar.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung zvanično predstavio Galaxy S8

Samsung Electronics je na svečanoj prezentaciji u Njujorku predstavio Galaxy S8 i S8+.

Pored fizički većeg ekrana, iako je sam model manji od prethodnog (S7 i S7 Edge), uvedena je i opcija beskrajnog ekrana (Infinity Display) koji korisnicima pomaže da se u potpunosti užive u sadržaj.

Galaxy S8 i S8 plus će biti u prodaji u Evropi od 21. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << aprila 2017. Biće dostupan u tri boje - crnoj, sivoj i srebrnoj.

Svi zainteresovani korisnici biće u mogućnosti da već od četvrtka kod operatera izvrše predporudžbinu kako bi svoj telefon, u zavisnosti od raspoloživih zaliha, dobili pre početka zvanične prodaje, preneto je u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Samsung predstavio Galaxy 8, uvedena opcija "beskrajnog ekrana"

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2017, 09:31

Samsung Electronics je na svečanoj prezentaciji u Njujorku predstavio Galaxy S8 i S8+...Pored fizički većeg ekrana, iako je sam model manji od prethodnog (S7 i S7 Edge), uvedena je i opcija beskrajnog ekrana (Infinity Display) koji korisnicima pomaže da se u potpunosti užive u sadržaj...Galaxy...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.