Samsung tiho predstavio Galaxy J3 telefon

Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung tiho predstavio Galaxy J3 telefon

Galaxy J3 smartfon kompanije Samsung koji je dobio TENAA i 3C sertifikate ranije ovog meseca, sada je izlistan na kompanijinom kineskom sajtu, ali sa nešto drugačijim imenom Galaxy J3⑥.

Odmah ćemo istaći da će se telefon odlikovati 5-inčnim Super AMOLED ekranom 720p rezolucije kao i Android 5.1.1 Lollipop operativnim sistemom.

Što se tiče hardverskih specifikacija, telefon ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << quad-core procesor koji radi na 1,2 GHz, 1,5 GB RAM i 8 GB interne memorije, kameru od 8 megapiksela sa zadnje strane kao i kameru od 5 megapiksela sa prednje, a tu je i baterija od 2600mAh. Telefon je 7,9 mm debljine a težine 138 grama. Što se tiče softverske strane, uređaj dolazi sa Milk Music aplikacijom i Smart Manager alatkom koje donose funkcije kao što su skeniranje od virusa i upravljanje baterijom. Informacija o ceni u ovom trenutku nema, kao ni kada će telefon biti objavljen širom sveta.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.