Samsung startuje Mashmallow beta program za Galaxy S6

Izvor: B92, 22.Dec.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung startuje Mashmallow beta program za Galaxy S6

Samsung je započeo još jednu Android Marshmallow kampanju, čiji je cilj poboljšanje kvaliteta dolazećih karakteristika firmwarea, a bazirano na povratnim informacijama korisnika koji učestvuju u javnom beta testu.

Android Marshmallow je najnovija verzija operativnog sistema i Samsung >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << planira da je donese na veći broj telefona, a Galaxy S6 i S6 edge će biti među prvima koji će dobiti naredno veliko firmware ažuriranje. Južna Koreja je, za sada, jedino tržište gde će se beta testiranje sprovesti od danas do 18. januara.

Očekuje se da će ovaj Android Mashmallow beta program omogućiti kompaniji Samsung da bolje i brže testira dolazeće buidove, što bi ubrzalo i zvanično lansiranje Marshmallow ažuriranja za sve regije.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.