Samsung sprema softver koji treba da reši problem Note 7

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung sprema softver koji treba da reši problem Note 7

Oni korisnici Samsung Galaxy Note 7 uređaja koji nisu želeli da ih vrate u zamenu za novac ili drugi sličan telefon, uskoro će dobiti softversko rešenje za problem koji je otkriven na ovim proizvodima.

Samsung je u petak saopštio da će uskoro objaviti softversko ažuriranje koje će ograničiti punjenje baterije Galaxy Note 7 na 60 odsto.

Takođe, telefon će objavljivati posebnu notifikaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << svaki put kad korisnik stavi uređaj na punjač.

Samsung je početkom septembra obustavio prodaju tog modela, pošto je istraga pokazala da postoji problem u vezi s baterijom koji je izazivao varnice i paljenje telefona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Samsung donosi rešenje za "Galaxy Note 7"

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2016

Korisnici "Samsung Galaxy Note 7" uređaja koji nisu želeli da telefone vrate u zamenu za novac ili drugi sličan telefon, uskoro će dobiti softversko rešenje za problem koji je otkriven na ovim proizvodima...Samsung je u petak saopštio da će uskoro objaviti softversko ažuriranje koje će ograničiti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.