Samsung sprema Galaxy S6, kreće od nule!

Izvor: Mondo, 04.Nov.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung sprema Galaxy S6, kreće od nule!

Project Zero je kodni naziv za Samsung Galaxy S6, koji ćemo upoznati za nekoliko meseci.

Foto: Beta/AP. Ilustracija.

Sve što znate o Galaxy liniji pametnih telefona promeniće se dolaskom "Project Zero", koji je, zapravo, Samsung Galaxy S6. Novi smartfon biće izgrađen od početka, bez dosadašnjih smernica u dizajnu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tehničkim specifikacijama i Samsungovom maniru, jer kompanija je (konačno) osetila potrebu da se nešto drastično promeni.

Galaxy S3 je bio ogroman hit, Galaxy S4 je doneo prvi pad što se očekivanja tiče (najavljivali su prodaju čak 100.000), a Galaxy S5 je samo nastavio taj trend i nije bilo nekih pompeznih najava o prodaji nakon prvog kontigenta od 10 miliona prodatih uređaja.

Prema dosadašnjem redosledu objavljivanja vodećih Galaxy S modela, Galaxy S6 očekuje nas u februaru ili martu, na MWC Kongresu u Barseloni, a masovna proizvodnja, prema nekim informacijama trebalo bi da počne u januaru.

Samsung je pod pritiskom, jer je mobilni divizija kompanije doživela jak pad, profit je najmanji od trećeg kvartala 2011. godine i možda je ovo smer u kojem kompanija mora da krene - potpuno novi koncept za potpuno novi telefon.

Čekamo vaše komentare na Facebooku i ispod vesti!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.