Izvor: ItRešenja.com, 21.Nov.2023, 21:23

Samsung radi na povoljnom telefou sa savitljivim ekranom

Sklopivi telefoni sa savitljivim ekranom postoje već nekoliko godina, a Samsung Galaxy Z Flip i Z Fold modeli doživeli su već pet verzija. Međutim, postoje indicije da bi kompanija tokom sledeće godine mogla da predstavi još jedan model, čija cena će biti u rangu telefona srednje klase. To bi mogao da bude prelomni momenat za […] The post Samsung radi na povoljnom telefou sa savitljivim ekranom appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Sedam saveta za maksimalno korišćenje AI kamere na Galaxy uređaju

Izvor: ItRešenja.com, 21.Nov.2023

Samsung menja svet kamere na pametnom telefonu još od uvođenja prvog Galaxy S uređaja 2010. godine. Neprestano podižu lestvicu, što potvrđuje uvođenje prvog senzora za 200 MP kameru na svetu i prvih podešavanja za noćni režim rada pri slabom osvetljenju i moćnog zumiranja prostora na telefonu....

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.