Samsung proširuje brend ATIV

Izvor: B92, 13.Maj.2013, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung proširuje brend ATIV

Kompanija Samsung Electronics Ltd najavila je da će proširiti brend ATIV kako bi obuhvatio vodeće personalne računare sa operativnim sistemom Windows.

ATIV, prethodno brend kompanije za hibridne uređaje, pametne personalne računare sa platformom Windows, sada predstavlja spoj računarske i mobilne tehnologije i spaja sve Samsungove personalne računare sa platformom Windows PC i druge uređaje pod jednim kohezivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brendom.

U skladu sa potrebama i željama današnjih potrošača, linija Samsung ATIV nudi čitav niz vodećih Windows PC računara na tržištu koji su dizajnirani tako da prenesu mobilno iskustvo sa vašeg telefona na laptop i obrnuto, zbog čega će svaki posao biti lakši, a život udobniji, najavljuju iz Samsunga.

„Tokom protekle tri godine, Samsung je bio brend personalnih računara sa najboljim rastom “, izjavio je Dejvid Song, stariji potpredsednik za prodaju i marketing personalnih računara. „Naš novi ATIV brend će nam omogućiti da očuvamo taj rast i nastavimo da nudimo svojim korisnicima najnovije tehnologije i inovaciju u oblasti personalnih računara sa OS Windows koji će im poboljšati život i posao.“

Uz tu evoluciju brenda, Samsung predstavlja i tehnologiju SideSync kod svih personalnih računara sa platformom Windows, što je prva od mnogo novih ATIV funkcija.

Ova funkcija će omogućiti korisnicima da se veoma jednostavno i lako prebace sa rada na svojim personalnim računarima na Samsungove pametne telefone koje pokreće platforma Android. Korisnici jednostavno mogu da koriste tastaturu svog računara da odgovorite na poruku na svom mobilnom telefonu, pregledaju uveličane mape, fotografije i multimedijalne sadržaje koji će se videti na oba uređaja radi lakšeg uređivanja datoteka.

Moguće je i koristiti svoj računar da bi se podržali podaci na svom mobilnom uređaju ili kako bi se on dupnuio tako da možete da se vratite svom zadatku i izvršite ga sa manje prekidanja.

Trenutni proizvodi koji će dobiti novo ime od 29. aprila uključuju Samsung Notebook računare Serije 9, Serije 7 Chronos, Serije 5 Chronos, Serije 7 Ultra, Serije 5 Ultra, Serije 5 510, Serije 3 370, Serije 3 300, zatim Samsung ATIV Smart PC i Smart PC Pro, kao i Samsung All in One PC (Serije 5, 7 i 3).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samsung proširuje brend ATIV najboljim personalnim računarima sa OS Windows

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Maj.2013, 11:24

ADVERTISER-SERBIA.COM /  SEUL – Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, najavila je da će proširiti brend ATIV kako bi obuhvatio vodeće personalne računare sa operativnim sistemom Windows >>> (Ključne reči: stariji...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.