Samsung predstavio Star 3 i Star 3 Duos

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jan.2012, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavio Star 3 i Star 3 Duos

Godinu dana nakon premijere modela Star II S5260, Samsung predstavlja dva nova modela ove popularne budžetske serije - Samsung Star 3 i Samsung Star 3 Duos.

Iole bolji poznavaoci Samsungove nomenklature odmah će zaključiti da se jedina razlika između ova telefona ogleda u tome što Duos može da radi sa dve SIM kartice. U svakom slučaju, budžetski Star 3 telefoni su namenjeni korisnicima koji ne žele smartfone. Poseduju 3-inčni displej QVGA rezolucije, Wi-Fi i Bluetooth adaptere, TouchWiz Lite interfejs, kameru od 3,2 Mpix, slot za microSD kartice i podršku za quad-band GSM/EDGE mreže. Iako spora po današnjim merilima, i EDGE konekcije će biti dovoljna za chat, pa je Samsung dodao podršku za sopstveni servis ChatON, a nije izostala ni integracija softvera sa Facebookom i Twitterom. Obe varijante novog Stara biće dostupne već od ovog meseca, i to i u crnoj i u beloj varijanti.MobiHobi

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.