Samsung predstavio ATIV Q tablet

Izvor: ITsvet.com, 25.Jun.2013, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavio ATIV Q tablet

Samsung je predstavio novi Windows 8 tablet računar koji nosi naziv ATIV Q i koji odlikuje nekoliko inovativnih karakteristika koje ga čine drugačijim od drugih modela dostupnih na tržištu. Samsung ATIV Q je novi Windows 8 tablet koji je u potpunosti konvertibilni uređaj koji odlikuje mogućnost izmene režima rada kao i opcija korišćenja Windows i Android operativnih sistema. ATIV Q korisnicima pruža veliku fleksibilnost i odlikuje ga 3200×1800ekran sa najvećom rezolucijom na svetu – QHD+. Korisnici ne samo da dobijaju pristup Android aplikacijama preko Google Play već i mogućnost prenosa fajlova ili razmenu foldera i fajlova sa Windows 8 na Android.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vizio 11.6“ Windows 8 tablet računar

Izvor: ITsvet.com, 25.Jun.2013

Vizio je predstavio njihov novi 11.6“ Windows 8 tablet računar koji odlikuje AMD Z-60 APU sa integrisanim AMD Radeon HD 6250 grafika kao i Microsoft Signature Edition Windows 8 operativnog sistema. Za razliku od drugih proizvođača, Vizio ne obezbeđuje dock za tastaturu za njihov tablet ali je ovaj...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.