Samsung pokreće inicijativu obuke gejmera koja im pomaže da dodatno usavrše svoju igru

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Sep.2023, 09:38

Samsung pokreće inicijativu obuke gejmera koja im pomaže da dodatno usavrše svoju igru

 Samsung je osmislio novi program obuke koji gejmerima različitih sposobnosti pomaže da svoje veštine podignu na još viši nivo.

Samsung „Embrace your game“ gejming portal i Samsung globalni Youtube kanal će obuhvatiti objašnjenja i stručno vođenje vrhunskih profesionalnih gejmera i kreatora sadržaja. Tu su interaktivne sesije obuke uz aktivno učešće, video radionice i uputstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kao i obilje gejming sadržaja za usavršavanje svih vrsta gejmera. Ova inicijativa će takođe sadržati uvodna predstavljanja Samsung najnovijih proizvoda i gejming tehnologije.

Odeljak pod nazivom Obuka za usavršavanje gejmera na ovoj platformi će obuhvatiti preporuke, savete i tajne kako najbolje savladati najbolje igrače igre Diablo Immortal® i kako se razvijati kao gejmer u igri World of Warcraft®.

Ovaj odeljak se odnosi na sve vrste gejmera, od rekreativnih doprofesionalnih , i naslove na mobilnim uređajima, računarima i konzolama.

„Samsung želi da pomogne korisnicima da maksimalno uživaju u igrama. Obuka gejmera će pomoći velikom broju ljudi širom Evrope da budu najbolji što mogu u gejmingu i potpuno uživaju u tome“, izjavio je Benžamin Braun, direktor marketinga u kompaniji Samsung za Evropu. „Drago nam je što sarađujemo sa fantastičnim predavačima i kreatorima sadržaja uključujući Randolpha. Takođe smo srećni zbog partnerstva sa kompanijom Activision Blizzard u okviru ove inicijative jer delimo zajedničku viziju osnaživanja nove generacije ambicioznih igrača.“ Inicijativa „Embrace your game“ će pomoći da svi osećaju da pripadaju svetu gejminga i da mogu da donose informisane odluke o svojoj gejming tehnici. To će gejming učiniti još važnijim delom evropske kulture.“

Među profesionalnim gejmerima i kreatorima sadržaja koji učestvuju u obuci su:

Za one koji žele najbolje monitore, telefone i druge proizvode za vrhunsku postavku gejming opreme, odeljak o hardveru u okviru Obuke za gejmere sadrži savete sve vrste igrača. Obuhvata sve od jednostavne potrage za najboljim gejming TV uređajem do sastavljanja prilagođenog računara, menjanja GPU ili otkrivanja koje su vrhunske SSD kartice. Prilagođena svim vrstama postavki za gejming, bilo da je u pitanju računar ili konzola, ova platforma nudi relevantne informacije za svakoga.

Stručnjak za hardver je Aleks Bruks iz kompanije TechFlow. Aleks je tehnološki mag poznat po detaljnim analizama i informativnim uputstvima. Ima više od 460 hiljada pratilaca na društvenim mrežama.

Obuka za gejmere je deo nove Samsung platforme „Embrace your game“. Ova platforma prepoznaje da više ne postoji samo jedna vrsta gejmera i da se razvija raznolika, živopisna zajednica. Samsung je razvio čitav niz gejming proizvoda koji svakom igraču omogućavaju da sebi i svom stilu prilagode postavku jer zna da proizvodi koji su najbolji u svojoj klasi omogućavaju neverovatno iskustvo za gejmere.

Među „Embrace your game“ proizvodima su:

Video je na linku: www.youtube.com/watch?v=6YnSSFtb-DM

Za više informacija posetite www.samsung.com/uk/game-portal

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung newsroom na adresi http://news.samsung.com.

Overwatch, Diablo, Diablo Immortal, World of Warcraft, StarCraft i Hearthstone su registrovani zaštitni znaci kompanije Blizzard Entertainment, Inc. Svi drugi zaštitni znaci koji se pominju u ovom dokumentu su u vlasništvu svojih respektivnih vlasnika.

[1] Dostupnost može zavisiti od tržišta.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.