Samsung patentirao Apps Edge

Izvor: B92, 14.Jul.2015, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung patentirao Apps Edge

Kompanija Samsung dobila je novi patent koji nam u stvari još više pokazuje da se približavaju najave Galaxy S6 edge Plus i Galaxy Note 5 telefona.

Prošle nedelje, tačnije 6. jula, Samsung je dobio Apps Edge patent, koji ima za cilj da napravi lakše korišćenje kose strane edge verzija Samsungovih flagship telefona.

Apps Edge će služiti za upotrebu u organizovanju i omogućavanju brzog pristupa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najčešće korišćenim aplikacijama. Ovo bi u suštini trebalo da dovede do toga da određene prečice budu postavljene sa strane ekrana. Naravno, sve ovo će biti mnogo više od čistih prečica, jer će ovim moći da se otvore vrata i third-party developerima.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.