Samsung navodno zna šta je upropastilo Galaxy Note7

Izvor: B92, 20.Dec.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung navodno zna šta je upropastilo Galaxy Note7

Pre nego što Samsung ponovo pridobije poverenje potrošača, moraće da objasni šta je pošlo po zlu sa Galaxy Note7.

Mesec dana nakon što se javno izvinio za Note7 i obećao da će sprovesti detaljnu istragu, Samsung je navodno došao do zaključka šta je pošlo po zlu.

Iako nisu objavljeni definitivni detalji o tome šta je izazvalo eksplodiranje uređaja, iz Samsunga su rezultate istraživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podelili sa trećom stranom, odnosno laboratorijom za ispitivanja iz Koreje.

Prvobitno se mislio da su uzrok eksplodiranja uređaja neispravne baterije, loš dizajn telefona ili kombinacija i jednog i drugog, međutim, biće potrebno još vremena kako bi se zaista utvrdili pravi razlozi problema, a tada će čelnici ove kompanije rezultate svima objaviti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samsung navodno zna šta je upropastilo Galaxy Note7

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2016

Prije nego što Samsung ponovo pridobije povjerenje potrošača, moraće da objasni šta je pošlo po zlu sa Galaxy Note7...Mjesec dana nakon što se javno izvinio za Note7 i obećao da će sprovesti detaljnu istragu, Samsung je navodno došao do zaključka šta je pošlo po zlu...Iako nisu objavljeni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.