Samsung distribuira Smart TV SDK 5.0

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Dec.2013, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung distribuira Smart TV SDK 5.0

ADVERTISER-SERBIA.COM / SEUL – Kompanija Samsung Electronics danas je predstavila programerski alat za softver za Smart TV (SDK) 5.0, koji će programerima pružiti alate potrebne za pravljenje aplikacije za Smart TV platformu >>>(Ključne reči: Jangki Bjun potpredsednik tima za softverska istraživanja i programiranje; televizori; aplikacije; softveri; brands; brendovi; kompanije)
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Samsung distribuira Smart TV SDK 5.0

Izvor: ITsvet.com, 25.Dec.2013

Kompanija Samsung Electronics danas je predstavila programerski alat za softver za Smart TV (SDK) 5.0, koji će programerima pružiti alate potrebne za pravljenje aplikacije za Smart Samsungov novi SDK za Smart TV proširio je raspoložive platforme za lakše kreiranje aplikacija i njegove funkcije su...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.