Samsung brze microSD kartice

Izvor: ITsvet.com, 08.Apr.2012, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung brze microSD kartice

Samsung Electronic je počela masovnu proizvodnju microSD kartica koje koriste Ultra High Speed-1 (UHS-1) interfejs sa ciljem unapređenja brzina transfera podataka, saopštila je ova kompanija. microSDHC kartice skladište do 16GB podataka i imaju maksimalnu sekvencijalnu brzinu čitanja od 80Mbps, prema internim testovima izvedenim od strane Samsunga. Ovo je više od četiri puta viša brzina nego kada je reč o današnjim naprednim microSD karticama koje imaju brzine od 21Mbps. Kako će se to odraziti na realne uslove nije poznato. Ove kartice će biti odlične za LTE smart telefone i tablete, navodi Samsung.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Samsung objavljuje Ultra High Speed-1 microSD kartice koje su namenjene za LTE telefone i tablete

Izvor: ITBox.rs, 09.Apr.2012, 17:43

Samsung objavljuje da njihove nove UHS - 1 microSD memorijske kartice dolaze samo u formi od 16GB kapaciteta i potvrđeno je da ove male kartice koriste Samsung - ov 20nm 64GB čip sa DDR 2.0..Pročitaj kompletan članak.

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.