Samsung Galaxy Z serija se vraća i od nje se ne može pobeći: „Pridruži se Flip strani“, 2. sezona

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Jul.2023, 17:50

Samsung Galaxy Z serija se vraća i od nje se ne može pobeći: „Pridruži se Flip strani“, 2. sezona

Oslanjajući se na prvi film „Pridruži se Flip strani“, koji je objavljen prošlog septembra, novi video u okviru kampanje nastavlja sa istom temom i poziva ljude da se prepuste svom oduševljenju inovacijama. Na zabavan i razigran način, film prikazuje jedinstvene načine na koje sklopivi telefoni mogu da se koriste i kako ovi uređaju menjaju sve ono što korisnici znaju o običnom pametnom telefonu. Naglasak je na pretpostavljenim preprekama sa kojima se ljudi suočavaju kada žele promenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << uprkos ubedljivim prednostima koje vide na drugoj strani. Samsung kroz ovu kampanju poziva korisnike da promene uobičajene navike i uživaju u novom i jedinstvenom iskustvu korišćenja sklopivih telefona.

Sklopivi telefon nije samo uređaj – to je način razmišljanja, način života. To je nov i otvoren svet gde bolje iskustvo čeka one koji su spremni da pređu granicu poznatog i probaju nešto novo“, izjavila je Sonja Čeng, potpredsednica za brend marketing u diviziji za mobilne uređaje kompanije Samsung Electronics. „Uz Galaxy Z seriju, Samsung nudi inovacije koje prkose normama, redefiniše ono što pametan telefon može i prelazi granice uobičajenog kako bi zakoračio u nov svet iskustva.“

Pogledajte film za 2. sezonu kampanje „Pridruži se Flip strani“ na linku dole i pratite kako Samsung pomera granice inovacija uz najpažljivije osmišljeno mobilno iskustvo do sada, na Galaxy Unpacked događaju 26. jula u 13h, uživo na Samsung.rs.

Video:

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.