Samsung Galaxy Z serija nadmašila godišnju prodaju Galaxy Note serije u Evropi

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Sep.2023, 11:33

Samsung Galaxy Z serija nadmašila godišnju prodaju Galaxy Note serije u Evropi

Naši najnoviji preklopni telefoni prodaju se neverovatnom brzinom“, izjavio je Benjamin Braun, generalni direktor marketinga Samsung Europe na Samsung konferenciji za novinare održanoj na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu. „Godišnja prodaja naših preklopnih uređaja premašila je prodaju Note serije u Evropi.“

Kompanija Samsung je 11. avgusta lansirala modele Galaxy Z Flip5 i Z Fold5 >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u 38 zemalja širom Evrope. Od puštanja u prodaju, ta dva modela istakli su se solidnom prodajom i premašili prodaju prethodne serije.

Strateški nastup i uspeh novih sklopivih pametnih telefona na evropskom tržištu odražava rastući trend preklopne serije u mainstream kategoriji.

Eksperti u industriji telekomunikacija predviđaju da će godišnji obim Samsung prodaje preklopnih pametnih telefona, uključujući Galaxy Z Flip5 i Z Fold5, ove godine premašiti brojku od 10 miliona komada.

U Evropi je odnos prodaje između Galaxy Z Flip5 i Z Fold5 oko 7:3. Kod Z Flip5, boje Graphite i Mint imale su veliku naklonost kupaca, dok su Z Fold5 u Phantom Black i Icy Blue bili vrlo popularni.

Galaxy Z Flip5 je pohvaljen zbog svog privlačnog dizajna i nadograđenog Flex Window ekrana koji je 3,78 puta veći nego kod prethodne serije. Konkretno, FlexCam je očarao kupce u Evropi, nudeći svestrano iskustvo kamere koje je jedinstveno kod preklopnih telefona.

Galaxy Z Fold5 je izuzetno produktivan, nudi taskbar i S Pen i stoga bolje multitasking iskustvo korisnicima. Sa najtanjim i najlaganijim dizajnom među svim Z Fold serijama, sa smanjenjem težine za 10 g, odziv evropskog tržišta na Samsung model Z Fold5 bio je izuzetno pozitivan.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.