Samsung Galaxy Gear 3 najava u septembru

Izvor: ITsvet.com, 25.Avg.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Galaxy Gear 3 najava u septembru

Samsung se priprema da predstavi još jedan Galaxy Gear pametni sat, ovoga puta sa zakrivljenim ekranom. Detalji o Galaxy Gear 3 počinju da se pojavljuju a ako su ove informacije tačne, pomenut model vi trebalo da ima čevrtasti ekran ,ali ne onako dugačak kao kod Galaxy Gear fit modela. Ekran će međutim imati krivinu dok će bočni okviri da budu mnogo uži nego kod prethodnog modela. Samsung će kod novog pametnog sata ukloniti kameru ali će dodati mobilni radio modul. Za sada nije jasno da li će ovo biti upravo onakav pametni sat koji je ranije nazvan Gear Solo i koji bi trebalo da poseduje integrisanu SIM karticu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

LG će predstaviti okrugli pametni sat

Izvor: ITsvet.com, 26.Avg.2014, 09:31

Od tri Android Wear pametna časovnika koji su prikazani na Google-ovoj konferenciji u junu, Moto 360 je najviše bio favorit publike. Njegovo kružno lice daje mu elegantan klasičan izgled časovnika i razlikuje ga od Samsung Gear Live i LG G Watch modela. Kompanija LG je shvatila da pametni satovi...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.