SAMSUNG SE IZVINJAVA SVIM KORISNICIMA GALAXY NOTE 7: Ako imate ovaj telefon, evo šta morate da uradite (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMSUNG SE IZVINJAVA SVIM KORISNICIMA GALAXY NOTE 7: Ako imate ovaj telefon, evo šta morate da uradite (FOTO)

Kompanija Samsung izdala je danas novu sigurnosnu preporuku za sve korisnike prve ili zamenske serije Galaxy Note 7 telefona u Srbiji i zamolila ih da prestanu da koriste uređaj, kopiraju svoje podatke i isključe telefon.

Kompanija Samsung potvrdila je da trenutno radi sa svojim partnerima širom regiona da uspostavi program zamene koji će omogućiti korisnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da zamene svoj Galaxy Note 7 za Galaxy S7 ili S7 Edge ili bilo koji drugi Samsung Galaxy telefon. Kupcima će biti  nadoknađena razlika u ceni ili, ukoliko tako odluče, mogu dobiti pun iznos naknade.

Sve informacije o programu zamene biće komunicirane na Samsungovom sajtu www.samsung.com/rs/note7exchange/ i u direktnom kontaktu sa svakim korisnikom.

U Srbiji, svim korisnicima Galaxy Note7 telefona će biti ponuđeno sledeće:

- Zamenite Galaxy Note7 za Galaxy S7, Galaxy S7 Edge ili bilo koji drugi Samsung Galaxy telefon uz nadoknadu razlike u ceni

- Ostvarite punu nadoknadu.

Foto: Tanjug/AP

- Naš apsolutni prioritet je bezbednost naših kupaca i zbog toga molimo sve korisnike Galaxy Note 7 da prestanu da koriste uređaj, kopiraju svoje podatke i isključe ga - rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija u kompaniji Samsung za SEAD region.

- Zaista nam je žao što nismo ispunili visoke standarde koje naši korisnici očekuju od Samsunga. Zahvaljujemo se na strpljenju tokom ovog procesa i izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje smo izazvali. Ostajemo posvećeni i revnosno sarađujemo sa odgovarajućim regulatornim telima kako bismo preduzeli sve potrebne korake da se ova situacija razreši. U ovom trenutku, naš jedini fokus je da zamenimo sve Galaxy Note7 uređaje brzo i efikasno kako bismo smanjili rizik za korisnike. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas putem korisničkog telefona 011 321 68 99 i mi ćemo vam pomoći - rekao je Oravec.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samsung poziva korisnike u Srbiji da ne koriste Note 7

Izvor: Blic, 12.Okt.2016

Kompanija Samsung izdala je danas novu sigurnosnu preporuku za sve korisnike prve ili zamenske serije Galaxy Note7 telefona u Srbiji, zamolivši ih da prestanu da koriste uređaj, da kopiraju svoje podatke i isključe telefon...Kompanija Samsung potvrdila je da trenutno radi sa svojim partnerima širom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.