SAMSUNG PRIZNAO: Galaxy S5 ima problema sa kamerom

Izvor: JavneVesti.com, 30.Apr.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMSUNG PRIZNAO: Galaxy S5 ima problema sa kamerom

- Otkrili smo da ovaj problem pogađa veoma mali deo ranije proizvodnje Galaxy S5 uređaja, i izazvan je komplikacijama u ROM (Read Only Memory) memoriji, koja čuva neophodne informacije za normalno funkcionisanje kamere- saopšteno je iz kompanije

 
Samsung je zvanično potvrdio da su neki modeli najnovijeg Galaxy S5 pametnog telefona fabriku napustili sa pokvarenom kamerom. Taj broj je mali, i kompanija je već >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << preuzela korake kako bi se problem sprečio u budućim isporukama. Informacije o problemima pojavile su se prošle nedelje, ni mesec dana nakon zvaničnog pojavljivanja.
 
 
- Otkrili smo da ovaj problem pogađa veoma mali deo ranije proizvodnje Galaxy S5 uređaja, i izazvan je komplikacijama u ROM (Read Only Memory) memoriji, koja čuva neophodne informacije za normalno funkcionisanje kamere- saopšteno je iz kompanije Samsung.
Portparolka kompanija nije želela da kaže koliki je tačan broj uređaja sa pomenutim problemom, ali je rekla da je on primećen u Americi i još nekoliko drugih zemalja.
 
Korisnici koji imaju problema sa kamerom na najnovijem Galaxy S5 smartfonu trebaju da se jave najbližem Samsungovom servisu kako bi ga otklonili.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.