Rajan Teder iz benda OneRepublic koristi Galaxy Buds2 Pro slušalice za novu verziju pesme „Counting Stars“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Sep.2023, 17:08

Rajan Teder iz benda OneRepublic koristi Galaxy Buds2 Pro slušalice za novu verziju pesme „Counting Stars“

Kada u studiju slušam pesme kao što je „Counting Stars“, čujem ih na profesionalnim zvučnicima. Čim sam počeo da pravim novu verziju ove pesme, bilo mi je veoma bitno da izađem iz studija i doživim iskustvo slušaoca“, rekao je Teder. „Zahvaljujući svojim Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalicama sam mogao da preslušam svaku verziju pesme tačno onako kako će je naši fanovi čuti i siguran sam da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << se slušaocima dopasti ova nova verzija jednako kao i meni.“

Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice su napravljene i za ljubitelje i za autore muzike, uz profesionalni Hi-Fi 24-bit Audio za visokodinamični raspon i kristalno čistu rezoluciju zvuka. Samsung novi savršeni kodek (SSC HiFi) i novi koaksijalni dvosmerni zvučnik su obavezni za prelaz između pesama bez pauze i bogatiji zvuk. Pored toga, korisnici mogu da podese ekvilajzer preko Galaxy Wearable aplikacije za slušanje po svojoj meri. Aktivno eliminisanje buke čini slušanje još imersivnijim, a kada korisnici žele da budu svesni svog okruženja, ambijentalni zvuk je tu da uključi deo spoljašnjeg sveta bez uticaja na kvalitet zvuka.

Od profesionalaca iz muzičkog sveta kao što je Rajan Teder do standardnih slušalaca koji uživaju u muzici, Galaxy Buds2 Pro nude ono što slušaoci traže od bežičnog audio iskustva. Zahvaljujući ergonomičnom dizajnu, Galaxy Buds2 Pro slušalice su male, lagane i savršeno prianjaju uz uvo, tako da korisnici mogu da ih nose svuda i uživaju u muzici, pozivima i zabavi na pravi način kad je zvuk u pitanju.

Remasterovana verzija pesme „Counting Stars“, koju je Rajan Teder napravio koristeći Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice, pravi je primer posvećenosti kompanije Universal Music Group for Brands kako se za unapređivanje brendova mogu primeniti moć muzike i kulture. Ovo partnerstvo dokazuje bezgranične mogućnosti koje nastaju kad se kreativnost poveže sa najsavremenijom tehnologijom“, izjavila je Naomi Mekman, izvršna potpredsednica za strateški marketing i globalna partnerstva u kompaniji Universal Music Group.

Klikom na link možete da saznate šta je Rajan Teder rekao o ovom projektu: www.youtube.com/watch?v=xoaKz02w7Rs.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.