Proizvođači Android tableta odustaju

Izvor: ITsvet.com, 20.Jun.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvođači Android tableta odustaju

Brojni proizvođači Android smart telefona koji su fokus svog delovanja okrenuli ka Android tabletima sada nastoje da se vrate smart telefonima, nakon što su uvideli da Android tablet računari ne mogu da preuzmu primat iPad tabetima. Njihov fokus se sada vraća na vrhunske smart telefone sa ekranima dužine dijagonale 4 i 5“. Prema analitičarima jedino je kompanija Samsung uspela da ostvari značajan udeo na tržištu tablet računara ostvarivši oko 10% udela na tržištu. Prema analitičarima jedan od razloga slabije prodaje Android tableta je to što većina korisnika koji bi možda kupili ove tablete već poseduje Android smart telefone.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Proizvođači Android tableta odustaju

Izvor: LaptopSvet.com, 21.Jun.2011, 11:27

Brojni proizvođači Android smart telefona koji su fokus svog delovanja okrenuli ka Android tabletima sada nastoje da se vrate smart telefonima, nakon što su uvideli da Android tablet računari ne mogu da preuzmu primat iPad tabetima. Njihov fokus se sada vraća na vrhunske smart telefone sa ekranima...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.