PRVA PRAVA FOTKA SAMSUNGA GALAXY S8: Ima nešto što nijedan telefon pre njega (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jan.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA PRAVA FOTKA SAMSUNGA GALAXY S8: Ima nešto što nijedan telefon pre njega (FOTO)

Tviteraš Evan Blaz, vlasnik naloga @evleaks, objavio je fotografiju Samsung Galaxy S8 pametnog telefona koji će navodno stići u dve verzije.

Jedna od verzija nove Samsungove perjanice imaće ekran od 5,8 inča, a druga 6,2 inča. Oba modela će imati blago zakrivljeni ekran.

Manji model od 5,8-inča imaće bateriju od 3.000 mAh dok će 6,2-inčni model doneti veću bateriju od 3.500 mAh, a oba telefona bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da imaju bar 4 GB RAM i najmanje 64 GB interne memorije. Očekuje se da jedna od verzija ima moćni Snapdragon 835 procesor.

Galaxy S8 će imati skener otiska prstiju na poleđini, jer je Samsung odlučio da odbaci tradicionalni Home taster. Samsung je takođe tako dizajnirao telefone tako da 83 odsto prednje strane uređaja bude ekran. USB Type-C port i 3.5mm priključak za slušalice se nalaze na dnu Galaxy S8 telefona, okruženi stereo zvučnicima.

Prema pisanju portala "Venturebeat", Samsung bi Galaxy S8 mogao da predstavi 29. marta.

Pogledajte fotografiju:

This is the Samsung Galaxy S8, launching March 29 https://t.co/lQZ0K0q2MA pic.twitter.com/dlusRMX4YH

— Evan Blass (@evleaks) January 26, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Xperia: 4K Snapdragon 835 telefon stiže na MWC

Izvor: Mondo, 27.Jan.2017

Japanski proizvođač, navodno će predstaviti svoj najjači model već 27. februara, zajedno sa još četiri telefona, najmanje...Izgleda da je Sony rešio da prodrma smartfon tržište. Iako nam je iz HTC tima stigla informacija da nijedan proizvođač neće stići da za MWC 2017 pripremi uređaj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.