Odaberite Samsung televizor od 98“ i ostvarite super pogodnosti!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Jun.2023, 17:00

Odaberite Samsung televizor od 98“ i ostvarite super pogodnosti!

Odabirom modela veličine 98“ iz Q80C, QN90A i QN100B serije, Samsung daje uštedu do 500 EUR, besplatnu dostavu i instalaciju kao ipoklon koji uključuje određene modele Odyssey G95 gejming monitora.

Samsung Neo QLED televizori od 98“ donose besprekornu tehnololgiju prikaza, ali i elegantni dizajn ekrana čime korisnicima pružaju viosokokvalitetno iskustvo gledanja u prostoru od čak 248 cm. Ovi uređaji sadrže i Eye Comfort funkciju koja automatski podešava >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << svetlinu boja na ekranu, zavisno od uslova u prostoriji, te tako pruža fantastičan doživljaj. Takođe, Neo QLED televizori donose niz poboljšanja poput Neural Quantum Processor 4K, koji koristi naprednu veštačku inteligenciju kako bi poboljšao slike niskog kvaliteta i izvukao svaki detalj, a opremljeni su i moćnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz neverovatnih živopisnih boja. Neo QLED od 98“ ima i ugrađenu opciju Real Depth Enhancer koja prikazuje dubinsku percepciju na isti način kao ljudsko oko pa na taj način stvara očaravajući vizuelni doživljaj za svakog korisnika. Osim naprednih karakteristika, Samsung Neo QLED od 98“ uklapa se u svaki tip enterijera zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu i tankom profilu uređaja.

Ključna komponenta za bioskopsko iskustvo zabave kod kuće je bogat i sveobuhvatan zvuk koji dopunjuje živopisnu sliku, a koju Samsung u potpunosti isporučuje kroz svoju ponudu televizora za 2023. godinu. Zahvaljujući Dolby Atmos tehnologiji zvučnika, korisniku je osigurano uranjanje u zvuk s neverovatnom jasnoćom i dubinom, dok će OTS (Object Tracking Sound) Lite funkcija osigurati da audio savršeno prati akciju na ekranu. Takođe, još jedna funkcija je Q-Symphony koja analizira i obrađuje glasovne kanale i audio elemente kako bi isporučila savršeno sinhronizovani zvuk koristeći svaki zvučnik na TV-u i soundbaru. Tako seton automatski proširuje okruženjemu kom korisnik boravi, bez obzira u kojem delu prostorije se nalazio.

Iskoristite jedinstvenu priliku i odaberite vrhunske televizore od 98“iz Neo QLED i QLED od 98“ jer prednarudžbom ovih uređaja ostvarujete popust do 500 EUR, ali i pravo na fenomenalan poklon. Stoga ako se prijaviteza bilo koji model Samsung Neo QLED ili QLED televizora od 98“, dobijate sledeće poklone:

• Q80C serija + 49″ DQHD Odyssey G95T na poklon

• QN90A serija na poklon

• QN100B serija + 49″ DQHD Odyssey G95A monitori Galaxy S22 pametni telefon na poklon

Promocija važi od 22.6. do 16.7.2023. ili do isteka zaliha, a sve ostale informacije možete pronaći na linku.

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.