Objavljivanje logoa potvrđuje Samsung Galaxy S8+

Izvor: BKTV News, 12.Feb.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljivanje logoa potvrđuje Samsung Galaxy S8+

Danas je Evan Blaz preko svog poznatog naloga na Tviteru, objavio fotografiju brendiranja za ono što bi trebalo da bude zvaničan logo predstojećeg Samsung Galaxy S8+ telefona.

To nam takođe potvrđuje da će ovo biti naziv većeg telefona u seriji, i da se neće koristiti ime Plus kao kod iPhone serije, već samo oznaka +. Na kraju krajeva, to je tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ono kako je nazvan i Galaxy S6 edge+ telefon.

Imenovanje telefona kao Galaxy S8 edge+ bi ipak bilo nepotrebno jer će oba modela doći sa dual zakrivljenim ekranom. Velika je verovatnoća da Samsung uopšte neće ponuditi model sa ravnim ekranom kod najnovije serije flegšip telefona. Galaxy S8 će biti drugi Samsungov uređaj dostupan samo u zakrivljenoj verziji, prvi je bio Note7.

Poslednje informacije nam govore da će Galaxy S8 imati 5,7-inčni ekran dok će Samsung Galaxy S8+ doći sa 6-inčnim ekranom.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.