Novi ekskluzivni Samsung smartfon pod Armani brendom

Izvor: B92, 13.Okt.2009, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ekskluzivni Samsung smartfon pod Armani brendom

Giorgio Armani, Samsung, Windows Mobile - pogodili ste, radi se o novom modnom telefonu, ili preciznije rečeno smartfonu kompanije Samsung, koji je predstavljen u Milanu.

Izvor: BenchIT




Najnoviji modni telefon će se bazirati na Windows Mobile 6.5 operativnom sistemu i koštaće oko 700 evra. Imaće ekran osetljiv na dodir, kao i QWERTY tastaturu na izvlačenje. Ekran od 3,5 inča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je AMOLED tipa, a tu su i kamera od 5 megapiksela, kao i 8 GB interne memorije, što se može proširiti zahvaljujući prisustvu microSD slota.

Prisutna je i podrška za GPS, a otvaranju je prisustvovao Stiv Balmer, prvi čovek kompanije Microsoft, koji je tom prilikom izjavio da se radi o "najekskluzivnijem modelu o kome je imao priliku da govori".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.