Ne, Samsung Galaxy S8 neće imati ovo, ali…

Izvor: Mondo, 05.Dec.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne, Samsung Galaxy S8 neće imati ovo, ali…

Dvostruka zadnja kamera nije više na spisku S8 funkcija, ali zato jeste nešto zanimljivije.

Prema izvorima koji su upoznati sa dešavanjima u Samsung kompaniji, model Galaxy S8, ipak neće imati dvostruku poleđinsku kameru, jer Samsung želi sve druge opcije da dovede do savršenstva i da se posveti novim modelima, koji će, uz S8 pojačati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prisustvo kompanija u svim segmentima.

Apple: Dobrodošli Samsung korisnici!

Note serija nije ubijena - stiže Galaxy Note 8!

Ipak, Galaxy S8 neće biti bez noviteta, naprotiv! Nakon svega što do sada znamo o Galaxy S8 (pogledajte link sa sumom svega toga), sad znamo da bi Galaxy S8 trebalo da ima i stereo zvučnike, i to ni manje ni više nego one s Harman potpisom! Samsung je nedavno kupio Harman firmu za osam milijardi dolara, ali je nakon toga Samsung predstavnik za medije rekao da bi Harman proizvodi u okviru Samsung linije mogli da se nađu tek od 2018. godine.



Izvor: TechRadar.

Izgleda da se kompanija predomislila, pa ćemo stereo zvučnike videti već na Samsungu Galaxyju S8. Ovaj model trebalo bi da bude najavljen u februaru, u okviru MWC sajma u Barseloni, a u prodaju stiže već u martu 2017.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.