Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Maj.2024, 16:31

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Srbiji

Samsung, kompanija sa 18 uzastopnih godina vođstva na svetskom tržištu televizora, sa svojim najnovijim asortimanom uređaja koje pokreće veštačka inteligencija podiže lestvicu kućne zabave na još viši nivo.
Još više čarobnih iskustava, u svakom trenutku
Neo QLED TV 2024 donose revolucionarno iskustvo, kako u 4K, tako i u 8K rezolucije. Neo QLED 8K TV opremljen je naprednim NQ8 AI Gen3 procesorom i pruža vrhunsku sliku sa poboljšanom jasnoćom, dubinom i fleksibilnim zvukom koji prati ono što se događa na ekranu. Funkcije kao što su 8K profesionalno poboljšanje slike sa veštačkom inteligencijom, profesionalno poboljšanje...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.