Majkrosoft i Samsung proširuju partnerstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkrosoft i Samsung proširuju partnerstvo

Kompanije Majkrosoft i Samsung elektroniks objavile su danas proširivanje partnerstva koje omogućava američkom izdavaču softvera da instalira svoje usluge u uređaje južnokorejskog giganta koji funkcionišu pod Guglovim operativnim sistemom "Android".

Majkrosoft će, u okviru tog sporazuma, pre svega preinstalirati na određenim smartfonima i tabletima Samsunga softvere iz palete korisničkih programa "Vord", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Eksel", "Pauerpoint" i "VanNout", uslugu za "onlajn" skladištenje "VanDrajv" i aplikaciju za videokonferencije Skajp.

Dva nova Samsungova smartfona "galaksi S6" i "galaksi S6 edž", koji treba da se pojave na tržištu sledećeg meseca, isporučivaće se sa besplatnim "onlajn" skladišnim prostorom od 100 gigabajta tokom dve godine, preneo je danas Rojters.

Prošlog meseca, Majkrosoft i Samsung su okončali spor oko prava na intelektualno vlasništvo, ali su odredbe sporazuma ostale tajne.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Microsoft i Samsung proširuju partnerstvo

Izvor: B92, 23.Mar.2015

Kompanije Microsoft i Samsung objavile su danas proširivanje partnerstva...Microsoft, u okviru tog sporazuma, pre svega preinstalirati na određenim smartfonima i tabletima Samsunga softvere iz palete korisničkih programa Word, Exel, PowerPoint i One Note, uslugu za onlajn skladištenje One Drive i...

Nastavak na B92...

Majkrosoft i Samsung proširuju partnerstvo

Izvor: Capital.ba, 24.Mar.2015, 07:11

VAŠINGTON, Kompanije Majkrosoft i Samsung elektroniks objavile su juče proširivanje partnerstva koje omogućava američkom izdavaču softvera da instalira svoje usluge u uređaje južnokorejskog giganta koji funkcionišu pod Guglovim operativnim sistemom „Android“. Majkrosoft će, u okviru tog...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.