Lažni inspektori policije uzeli mobilni telefon na prevaru

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni inspektori policije uzeli mobilni telefon na prevaru

Policija je podnela krivične prijave protiv Marka J. (23) i Danka Đ. (40) iz Niša zbog sumnje da su na prevaru od Nišlije B.N. oduzeli skupoceni mobilni telefon marke „samsung Galaksi 4“.

Marko J. Je se sumnjiči da je 1.aprila pozvao telefonom B.N. iz Niša i saopštio mu da njegov telefon mora da se proveri u policiji i da će ga u toku dana pozvati inspektor koji je zadužen za to.

U toku dana Danko Đ. je pozvao B.N. telefonom, predstavio se kao inspektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policije i, saopštio mu da mora da preda telefon kako bi se izvršile provere u vezi neke krađe.

U toku dana, po predhodnom dogovoru, Danko Đ. se u gradu sreo sa B.N. i potom ga dao dao Marku J. Koji ga je nagradio sa 1.000 dinara. B.J.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.