Na prevaru uzeli mobilni od 600 evra

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prevaru uzeli mobilni od 600 evra

Zbog sumnje da su Nišliji na prevaru uzeli telefon "samsung galaksi 4" vredan oko 600 evra, protiv Marka J. (23) i Danka Đ. iz Niša (40) podnete su krivične prijave.

Kako saopštavaju iz policije, Marko J. je pozvao telefonom B. N. i najavio mu da će ga tog dana pozvati policijski inspektor jer njegov telefon, navodno, "mora da se proveri".

Zatim ga je, predstavljajući se kao inspektor, pozvao Danko Đ, rekao mu da "mora da preda telefon kako bi se izvršile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << provere u vezi sa nekom krađom" i dogovorio sastanak.

Njih dvojica su se srela i B. N. je Danku Đ. dao svoj telefon. Danko Đ. je "samsung" zatim dao Marku J. koji mu je za "obavljeni posao" platio 1.000 dinara, pišu Južne vesti.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.