Izvor: TehnoMagazine.com, 24.Apr.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Samsung zvanično otvara prvi u regionu, Samsung Brand Store u sredu 23. aprila u Novom Sadu!

Kompanija Samsung, u saradnji sa kompanijom Gigatron, zvanično otvara prvi u regionu i prvi u Srbiji Samsung Brand Store u sredu 23. aprila u Novom Sadu!
Ovom prilikom će u prodaju u Novom Sadu biti pušten model Samsung Galaxy S5 telefon sa funkcionalnostima prilagođenim aktivnim korisnicima društvenih mreža. Tim povodom očekuje se i masovno okupljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu TehnoMagazine.com << Tviteraša radi dobrog druženja i zabave.
Za sve one koji budu prisutni, očekuje ih koncert Jelene Tomašević, a za tviteraše je organizovano takmičenje sa vrednim nagradama kao i popusti i nagrade za prve kupce u novoj prodavnici.
Kako da osvojite vrednu nagradu, telefon Samsung S3 mini?
Kada počne koncert Jelene Tomašević pa sve dok bude trajao obiđite Samsung Brand Store i uradite “selfie” fotografiju sa modelom S5 koji će biti jasno istaknut. Podelite je na Tviteru uz #SamsungS5Up.
Specijalni softver će prikupljati vaše fotografije i kada se koncert završi sve ih brzo izlistati a onda po principu slučajnog odabira izabrati jednu pobedničku.
Igrajte se, zabavite se i uživajte!
Plan događaja:
18.00 – 18.15 okupljanje
18.15 – 19.00 koncert Jelene Tomašević i nagradno takmičenje za tviteraše
19.00 – 20.00 proglašenje pobednika i druženje uz mogućnost kupovine sa popustom i nagradama za prve kupce
Svoj dolazak možete potvrditi klikom na ovu adresu i ujedno pročitati više detalja o predstojećem događaju.
(TehnoMagzine.com/Homepage.Rs)

Nastavak na TehnoMagazine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TehnoMagazine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TehnoMagazine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.